Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Affärsutvecklingskonsult, Solna
PostNord Insight är en konsultenhet som genom att ta fram anpassade lösningar skapar värde för kunderna genom ledande kommunikations- och logistiklösningar samtidigt som PostNords samlade produkterbjudande vässas.
Bli en del av vårt team
Vi är ett team affärsutvecklingskonsulter som driver och utvecklar PostNords konsultaffär. Teamet samarbetar med representanter från hela koncernen, primärt från landsorganisationerna och affärsområden.  En viktig uppgift för oss är också att samverka med vår bransch i stort och att vara en stark företrädare för hela PostNords affär mot våra kunder. Vårt huvudsakliga uppdrag är att initiera, leda och etablera utvecklingsprojekt med våra kunder.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av avancerad lösningsförsäljning, affärsutveckling och många års erfarenhet av direkt kundkontakt på alla nivåer i en organisation. Du har arbetat i komplexa och geografiskt spridda organisationer som kännetecknas av många produkter och tjänster över flera affärsområden. Försäljningserfarenhet från en nordisk försäljningsorganisation kommer att vara ett plus och erfarenheten av att ha arbetat konsultativt ett krav. Du har hög IT-kompetens med god förståelse för systemdelarna som relaterat till logistik och affärstransaktioner. Du bör ha kännedom om media och reklambranschen eller logistik, distributionen och fulfilment. Du är motiverad av att arbeta i team tillsammans med kunder och har en tydlig historik av att du kan samarbete och leda så väl människor som projekt. Du är en skicklig kommunikatör som kan översätta komplex analys till ett lättförståeligt språk. Du har en relevant högskoleutbildning på magister- eller mastersnivå.
 
Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Mats Lindgren på telefon +46 10 436 2073.  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga
 
Besök oss gärna på postnord.com/sv/erbjudande/konsulttjanster för att läsa mer om PostNord Insight eller på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.  
 
Vi ser fram emot att höra från dig. 

Ansøgningsfrist

2017-02-20

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del