Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
3 Chaufför, Värnamo
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Vi söker nu 3 st chaufförer med placeringsort Värnamo.  
Som chaufför ska du arbeta med distribution och inhämtning av paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig, kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Utöver intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att du har ett stort antal kundstopp varje dag och får även nya uppdrag under dagen. 
 
2 stycken C-chaufförer tillsvidare 100 % 
1 styck CE-chaufför vikariat 20170102-20170331 
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort med rätt behörighet och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. 
Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. 
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. 
Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta; Göran Oskarson på telefon 010-436 1833. 
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Ansøgningsfrist

2017-01-27

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del