Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Kundservicepersonal, Västerås
Gäller tillsvidaretjänster och vikariat
Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad person som vill utvecklas i en roll som kundservicemedarbetare där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass?
Bli en del av vårt team
Som medarbetare i kundservice kommer du att ha dagliga kontakter med våra privatkunder och företagskunder över telefon och mejl. Du kommer att arbeta i ett dedikerat och engagerat team, du har ansvar för att ge det bästa bemötandet, du ska vara lyhörd och lösningsorienterad för att besvara alla frågor kring våra tjänster över telefon. 
Vi lägger stor vikt vid att alla ska ha förståelse för sin del i att helheten uppfyller sitt mål och att varje medarbetare är en del i att nå målen, vi lägger stor vikt vid att du tycker om att arbeta mot satta mål.  
 
Du har vad som krävs
Du får utmaningar i en omväxlande miljö med högt tempo och kunden i fokus. Du är intresserad av att arbeta med människor och tycker om att möta dess olikheter. Du är fylld av energi, initiativtagande, social och har lätt för att samarbeta i team. Du har kapacitet och förmåga att ta dig an flera uppgifter samtidigt utan att tappa fokus på kund. 
Du är tydlig – i att leverera förväntningar och i din kommunikation med våra kunder. 
Du involverar – genom att dela med dig av förbättringsförslag och kundernas åsikter.  
Du tar ansvar – genom att vara lojal och se service internt och mot kund. 
Du levererar värde – genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, ta ansvar för din service och prestation. 
Du har datavana då du kommer att arbeta i flera olika datasystem och vi ser att du har tidigare erfarenhet av kundservice eller motsvarande kundkontakt. Då det är ett stillasittande arbete uppmuntrar vi till att du har en aktiv fritid. 
 
För befattningsbeskrivning kontakta martin.wennstrom@postnord.com
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Kontaktperson, Agnes Karlsson, Kundservicechef, agnes.karlsson@postnord.com 
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga 
 
Sista ansökningsdatum 2017-01-31, intervjuer och rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! 

Ansøgningsfrist

2017-01-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del