Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Hyresförhandlare, Solna
Som hyresförhandlare hos PostNord ansvar du för förhandling och omförhandling inom en given hyresportfölj. Du ansvarar också för kontakten med kommuner och fastighetsägare i syfte att hitta möjliga etableringar både vad gäller befintliga byggnader och byggbar mark.
Bli en del av vårt team
Våra uppdragsgivare är lokalanvändarna inom PostNord koncernen och beståndet består främst av distributionsenheter. Vi är ett team av 15 personer varv sex sitter i Danmark och resten i Sverige. Placeringsort för tjänsten är Solna.
 
Du har vad som krävs
- Utbildning inom hyresjuridik 
- God erfarenhet av förhandling  
- God kunskap av hyresjuridik  
- Goda kunskaper i svenska språket väl i skrift såväl som muntligt  
- Du är van vid och trivs med att arbeta i projektform 
- Det är starkt meriterande med erfarenheten av att arbeta med och förstå kalkyler. Ex kassaflöde, värdering osv 
- Körkort är ett krav 
 
Vi levererar
Tillsammans med oss är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sabina Skelton på 073-415 4318.   
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga  
 
Om du tycker att tjänsten som hyresförhandlare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast, dock senast den 2017-01-15.  
 
För att söka tjänsten, registrera din CV på och ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.  
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
 

Ansøgningsfrist

2017-01-22

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del