Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Logistikkoordinator til PostNord Logistics i Brøndby
Til vores Logistikafdeling i Brøndby søger vi snarest muligt en dygtig logistikkordinator på fuld tid.
 
Om jobbet
Logistikafdelingen varetager overordnet løsnings-udvikling inden for direkte transporter, rutebaseret distributionskørsel samt specialløsninger (kørsel med fødevarer, elektronik o.a.). 
Afdelingen består i dag af 4 medarbejdere, og vi arbejder selvstændigt, men også en del ”hen over bordet”, hvor vi i høj grad bruger hinandens styrker og kompetencer til at løse de opgaver, der dagligt lander i afdelingen. 
Mange af opgaverne i afdelingen er langsigtede projekter, men dagligdagen byder i høj grad også på her-og-nu løsninger. 
Dine primære arbejdsopgaver bliver: 
 
Optimere og udvikle eksisterende rutenetværk 
Udarbejde nye kundeløsninger 
Prisberegning ved tilbud og genforhandling 
Opstarte nye kundeforhold, såvel inden for rutenetværk som individuelle kundeløsninger, herunder også være tilstede hos kunden i opstartsfasen.
Analysere og optimere økonomien i såvel eksisterende som nye kundeløsninger 
Selvstændigt logistikansvar for 2-3 større kunder, herunder fokus på indtjening/omsætning samt kvalitetsadministration og opfølgning.
 
Arbejdstiden vil være i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00. Jobbet kræver en vis fleksibilitet, da du skal være til rådighed, når vores kunder har behov for dig, samt ved f.eks. opstart af nye kundeforhold. 
 
Om dig
Du er service- og kundeorienteret, analytisk og drifts- og udviklingsorienteret. Du forstår at arbejde selvstændigt, samt bevarer overblikket og lader dig ikke presse eller stresse, når det hele bliver lidt hektisk. 
 
Du har relevant teoretisk uddannelse, f.eks. Akademiuddannelse i International transport & logistik, eller tilsvarende. Har du brancheerfaring inden for Logistik eller Supply Chain Management er det kun et plus. 
 
Du har gode IT-færdigheder og er rutineret bruger af Office-pakken, herunder Excel superbruger. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til/erfaring med ruteoptimeringsværktøjer, samt erfaring med distributionskørsel incl. køl/frys. Du skal være flydende i dansk og engelsk, både i skrift og tale, samt beherske svensk og norsk i skrift og tale. 
 
Vi tilbyder
Et spændende job, hvor hverdagen er varieret, samt gode og engagerede kolleger i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. 
 
Løn efter kvalifikationer. 
 
Sådan søger du
Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede idag.
 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Lars Jansen på lars.jansen@postnord.com
 
Hvem er vi? 
PostNord Logistics er en del af PostNord koncernen, som blev dannet i 2009 ved fusion af Post Danmark og Posten AB i Sverige. 
I 2015 leverede PostNord 5,2 mia. breve og forsendelser, 130 mio. pakker til Nordens 25 mio. indbyggere og 2 mio. virksomheder. 
PostNord er koncernens fælles varemærke, og vores løsninger inden for transport og logistik markedsføres under varemærket PostNord Logistics. 
I Danmark har PostNord Logistics hovedkontor i Brøndby samt afdelinger i Taulov & Kolding. 
Se mere om os på: www.postdanmark.dk og www.postnord.com 
 
 

Ansøgningsfrist


Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi leverer. PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer desuden postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. I 2015 havde koncernen 35.000 medarbejdere og en omsætning på 40 mia. SEK. Moderselskabet er et svensk aktieselskab (publikt bolag) med hjemsted i Solna.
Besøg os på www.postnord.com og følg os på LinkedIn.

 

Del