Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Chef Property & Projects, Solna
Som Chef Property & Projects får du en central och strategisk roll i den nordiska koncernen.
Ditt uppdrag är att ansvara för organisationen som tillgodoser kärnverksamheten med lämpliga lokaler och terminaler. Genom Corporate Real Estate skapar vi strategiska förutsättningar för koncernens mål och aktiviteter.
Bli en del av vårt team
Som Chef Property & Projects kommer du att samarbeta mycket med respektive landsorganisationer samt avdelningarna för Facililty Management och Management och Controlling.  
 
I din roll leder och fördelar du arbetet inom ditt team som består av fem hyresförhandlare och tolv projektledare i Sverige och Danmark. Det förekommer en del resor inom Norden i tjänsten och du utgår från vårt fina aktivitetsbaserade kontor i Solna. 
 
Du har vad som krävs
Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning med erfarenhet från fastighetsbranschen och eller logistikbranschen. Du har erfarenhet av och kunskap inom kommersiella hyresavtal och hyresförhandling har arbetat med upphandling och är van att leda stora projekt. Du har tidigare haft en chefs- eller ledarbefattning inklusive ett personal- och resultatansvar och har dokumenterat goda referenser som chef och ledare. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
 
Vi levererar
Tillsammans med oss är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Salomonsson på helena.salomonsson@fasticonkompetens.se alternativt 073-4154 314.  
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.  
 

Ansøgningsfrist

2017-01-25

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del