Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Chaufför C/CE, Nässjö
Paket Distributionen i Nässjö är en del av Region Väst.
Vill du vara en del av ett engagerat team, där du är med och bidrar till att vår kund når sin kund, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Är du en serviceinriktad chaufför som har C eller CE-körkort och vill jobba på en arbetsplats med varierade arbetstider och bra stämning?  
Tjänsten är på heltid. Anställning omgående  
 
Du ska arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig, kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Utöver intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att du har ett stort antal kundstopp varje dag och får även nya uppdrag under dagen.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har C/CE- körkort och giltigt Yrkeskompetensbevis samt att du behärskar svenska i tal och skrift.  
Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå och truckkort.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig.  
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal.  
Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Mattias Sandström på telefon 010-436 17 89, eller mail mattias.sandstrom@postnord.com  
 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du är välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt.  
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig. 

Ansøgningsfrist

2017-01-20

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del