Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Terminalarbetare, Jönköping
Sorteringsterminalen Torsvik Jönköping är en del av Terminalområde Öst. Vi jobbar främst med att sortera Paket. Sorteringsterminalen bedriver verksamhet dygnet runt, tjänstgöringen sker företrädesvis under kvällar och nätter.
Bli en del av vårt team
Är du en service inriktad person som vill jobba i en trevlig miljö med en bra stämning? 
Vi är idag 175 medarbetare fördelat på 7 team 
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av maskinell- och manuellsortering av Paket samt lastning och lossning av ankommande och avgående lastbärare.    
Vi har behov av ett antal deltidsanställda medarbetare.  
 
Du har vad som krävs
Vi söker Dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet periodvis är fysiskt krävande.
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Niklas Bardh från kl 14.00 på telefon 010-436 2568 
alternativt Alen Agovic från kl 21.00 på telefon 010-436 2564
Intervjuer och anställning sker löpande.  
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig. 

Ansøgningsfrist

2017-01-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del