Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Postomdelere tidsafgrænset (deltid 30 t) til Hillerød
Bliv en del af vores team
Du bliver en del af et team, som omdeler post på cykel, knallert eller i bil.
 
Adressen for distributionscenteret er Søndre Jernbanevej 28, 3400 Hillerød. Du arbejder i gennemsnit 30 timer om ugen tirsdag til fredag. Arbejdstiden er placeret i dagtimerne, med mødetid kl. 06.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Timelønnen er 122,02 kr. 
Ansættelsen er tidsafgrænset med slutdato den 30. juni 2017.
 
Du har hvad der skal til
Det er et krav, at du har kørekort og at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. 
 
Du værdsætter det frie og uafhængige job som omdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar. Vores kunder oplever dig som positiv og professionel og du giver kunden den aftalte service og kvalitet. I dit samarbejde med dine kolleger er tillid og respekt naturligt for dig.
 
Vi leverer
Ansættelse sker efter Industriens Overenskomst samt lokalaftaler med 3F for postarbejdere. 
 
Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion og vi sikrer at du kan udføre dit arbejde professionelt.
 
Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.
 
PostNord Danmark er en af landets største virksomheder i et spændende marked, der hele tiden udvikler sig. Kompetente og engagerede medarbejdere er vores vigtigste ressource til at kunne omstille os hurtigt og effektivt og gøre en forskel for vores kunder.
 
Sådan søger du
Udfyld ansøgning nedenfor. Har du spørgsmål, kontakt vores rekrutteringscenter på tlf. 52 29 18 60. Læs mere om PostNord på  www.postnord.com
 
Der er ingen ansøgningsfrist for dette stillingsopslag, så send din ansøgning allerede i dag. Stillingsopslaget vil blive lukket, når vi har modtaget tilstrækkeligt med ansøgere.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist


Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi leverer. PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer desuden postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. I 2016 havde koncernen 33.000 medarbejdere og en omsætning på 38,5 mia. SEK. Moderselskabet er et svensk aktieselskab (publikt bolag) med hjemsted i Solna.
Besøg os på www.postnord.com og følg os på LinkedIn.

 

Kontakt
 
 
 
 

Del