Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Forretningsudviklingskonsulent til PostNord Insight
Forretningsudviklingskonsulent til PostNord Insight, København 
 
Vil du være en del af vores Insight team? Et konsulentteam, der arbejder med PostNords forbrugerindsigt og kommunikations- og logistikløsninger, for at skabe værdi for vores kunder. 
 
Bliv en del af vores team
Vi er et team af forretningsudviklingskonsulenter, som arbejder tæt sammen med analytikere, sælgere og specialister.  
 
Vores store faglighed gør, at vi er en vigtig del af kontakten med vores kunder. Vi udvikler og leder udviklingsprojekter i tæt samarbejde med vores kunder. For at styrke kundens lønsomhed og skabe forretning for PostNord.  
 
Du har hvad der skal til
Vi søger dig, som har en bred erfaring i kompliceret løsningssalg, forretningsudvikling og kundekontakt, gerne fra forskellige niveauer i en organisation.  
Du har arbejdet i store og geografisk spredte organisationer med flere typer produkter og tjenester. 
 
Du har en solid konsulenterfaring. Salgserfaring fra en nordisk organisation vil være et plus. Du kan i dialog med kunden se på nøgletal samt værdikæde og forbedre rentabiliteten på logistik. 
 
Du har gode it-kompetencer og systemforståelse indenfor logistik og forretningstransaktioner. 
 
Det vil være en fordel at have erfaring fra brancher som medie, reklame, distribution eller fulfilment. 
 
Du er team player og du står ved dine holdninger og udtrykker dig klart. En dygtig kommunikator, der omsætter komplicerede analyser til et let forståeligt sprog.  
 
En videregående uddannelse, cand.merc. eller tilsvarende vil være en fordel. 
 
Vi leverer
Sammen med os i PostNord vil du være en del af en forandringsrejse, som kræver både indsigt og udsyn og som udvikler dig. 
 
Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen. 
 
Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation. 
 
Sådan søger du
Send din ansøgning nedenfor senest 27.01.2017. Læs mere om PostNord Insight og PostNord som arbejdsplads, på vores hjemmeside
 
Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Mats Lindgren på telefon +46 10 436 20 73.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig.
 

Ansøgningsfrist

27-01-2017

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi leverer. PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer desuden postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. I 2015 havde koncernen 35.000 medarbejdere og en omsætning på 40 mia. SEK. Moderselskabet er et svensk aktieselskab (publikt bolag) med hjemsted i Solna.
Besøg os på www.postnord.com og følg os på LinkedIn.

 

Del