Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Extra Brevbärare, Göteborg
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Just nu söker vi fem extraanställda för att jobba måndagar med utkörning av matkassar i Göteborg. Du kommer främst att utgå ifrån Härryda terminalen . Arbetstiderna är mellan 16-22. Du kommer att ingå i ett team och arbetsuppgifterna består av att lasta en större bil med matkassar för att sedan leverera dem till kunden. Som anställd i PostNord arbetar du även med att vårda varumärket genom att besvara kunders frågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer.
 
Du har vad som krävs
För att bli anställd hos oss är körkort (B) ett krav, samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet av att köra skåpbil.Då arbetet är fysiskt krävande tränar du regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden och vi förväntar av dig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret redan nu, då detta är ett krav för att få arbeta hos oss.  
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet, kontakta Josefine Uno: josefine.uno@postnord.com observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
 
Fackliga kontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansøgningsfrist

2017-01-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del