Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Logistikspecialist, Solna
Logistikspecialist med ett genuint intresse för logistiksystem och värdeflöden
Som logistikspecialist arbetar du med att analysera, beräkna och kravställa infrastruktur och produktionslösningar såsom produktionskapacitet terminaler, stopptider, sorteringslogik, lokaler samt nätkonfigurering för att sedan arbeta med, eller leda implementering av nödvändiga förändringar. Delar av uppdraget bedrivs inom större projekt och andra i en linjeroll. Du arbetar även med att dimensionera och styra användning av produktionskritisk utrustning såsom olika typer av lastbärare.
Bli en del av vårt team
I denna roll tillhör du Team terminalstruktur, kapacitet och flöden, som är en del av Produktionsutveckling på PostNord. Teamet består av 9 medarbetare som arbetar med att skapa bästa möjliga infrastruktur för PostNords kunder. Du kommer till ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i ljusa lokaler med träningsmöjligheter i anslutning till arbetet.  
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har ett genuint intresse för logistiksystem och värdeflöden. För att trivas i rollen arbetar du proaktivt och strukturerat och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är duktig på att samarbeta och kommunicera effektivt såväl skriftligt som muntligt. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är lyhörd, nyfiken och har en god förmåga att ta dig an och lösa problem.  
 
Du har 3-5 års erfarenhet från en liknande roll. Vidare har du en akademisk examen inom logistik. Det är meriterande med projektledarkompetens, erfarenhet av supply chain och erfarenhet av värdeflödesanalys.  
 
Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vill du veta mer om jobbet så kontakta Carina Rydström på telefon 073-343 41 51.  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
 

Ansøgningsfrist

2017-01-22

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del