Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Chef Analys och Kundinsikt, Solna
PostNord är den ledande leverantören av bl a kommunikations- och logistiklösningar inom Norden. Säljkanalen Marknadskommunikation är en enhet inom PostNord Sveriges försäljningsorganisation som arbetar fokuserat mot de största och mest potentiella kunderna inom reklamaffären
Bli en del av vårt team
Teamet Analys & Kundinsikt ingår i säljkanalen Marknadskommunikation och består idag av sju personer. Teamets arbete säkerställer att försäljningsorganisationen har tillgång till, och kompetens om, nödvändiga kundinsikter och analyser. Vidare bidrar teamet till att analysen integreras i försäljningsarbetet i harmoni med affärsmodell, försäljningsprocess och tjänsteutbud. Teamets medlemmar deltar aktivt i kundmöten och workshops samt representerar PostNord i interna och externa nätverk.  
 
Du har vad som krävs
Som chef för teamet utvecklar du konceptet affärsanalys och kundinsikt internt samt gentemot befintliga och nya kunder. Du har djup kunskap inom marknadskommunikation, CRM, medieval och reklambranschen. Din roll kräver god kunskap om hur digitala och fysiska medier via kundinsikt kan kombineras för ökad effekt. Vi förutsätter att du är van att hantera siffror och olika analysmodeller som kan förekomma i våra kunders CRM-program.  
Du har relevant akademisk examen inom marknad, ekonomi eller motsvarande. Du har över 3 års dokumenterad erfarenhet som chef samt minst fem års erfarenhet av arbete inom analys eller CRM-organisation. Ditt nätverk inom reklambranschen är stort. Rätt person beskriver sig som en ansvarstagande och tydlig ledare som är duktig på att bygga goda relationer och driva affärer. 
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Som Chef för Analys & Kundinsikt kommer du till ett ambitiöst team och får stor möjlighet till personlig utveckling.
 
Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Mer information får du av Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25.  
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra från dig! 
 

Ansøgningsfrist

2017-01-25

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del