Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Produktionsleder til Internationalt Postcenter
Leder med brændende vilje til forandringer søges til Internationalt Postcenter
 
Bliv en del af vores professionelle team
PostNord Danmark søger en leder med masser af energi, vindermentalitet og gode lederevner til at bidrage med udvikling af vores produktion, så vores kunder oplever at få den bedste kvalitet til laveste omkostning.
 
Vi er en virksomhed midt i en transformationsproces, hvor vi på ny definerer os selv og vores fremtid – og vi har brug for dedikerede og robuste ledere til at styre os i den rigtige retning.
 
Du vil blive ansat i Internationalt Postcenter Kystvej 24 - 30, 2770 Kastrup, som er en del af enheden ”Terminaler”, der består af pakke- og brevterminaler i PostNord Danmark.  På Internationalt Postcenter varetager vi al post til og fra udlandet med produktion 7 dage om ugen - alle årets dage.
 
Produktionsopgaven består af import og eksport af vare og forsendelser, samt toldbehandling og x-ray. Internationalt Postcenter består af ca. 230 engagerede medarbejdere og 8 mindst ligeså engagerede ledere. I fællesskab sikrer vi at produktionen gennemføres effektivt og med høj kvalitet. 
 
I Internationalt Postcenter er vi organiseret i team, og du vil som leder få ansvaret for et antal medarbejdere og et antal processer. Din arbejdstid bliver i dag- og aftentimerne, med en forventet fordeling af, at hver 5. uge har du aftenvagt og weekendvagt. 
 
Du ved hvad der skal til
Dit lederskab er kendetegnet ved at være tillidsskabende, og du evner samtidig at kommunikere tydeligt.
 
Som person er du indehaver af en vindermentalitet, der er smittende på kollegaer og medarbejdere omkring dig.
 
Din nysgerrige tilgang til arbejdet giver dig gå-på-mod og lysten til at udfordre både horisontalt og vertikalt for at opnå løbende procesforbedringer og gode resultater! Med din analytiske sans træffer du gode beslutninger, også når der er pres på. Du stortrives i et hektisk produktionsmiljø, hvor du samtidig evner, at have fokus på ledelsesopgaven. 
 
Du har forståelse for hele produktionsprocessen end-to-end og tager ansvar og ved, at vi er gensidigt afhængige af hinanden på tværs af teams og andre enheder i PostNord Danmark, for derved at kunne tilbyde de bedste løsninger til kunden.  
 
Du har min. 2-3 års ledelsesmæssig erfaring fra en logistik- og eller produktionsvirksomhed – gerne understøttet med relevant lederuddannelse. 
 
Vi arbejder ud fra LEAN principperne, og kendskab til disse værktøjer vil derfor være en fordel, men ikke et krav.
 
Jobbet som leder på Internationalt Postcenter indebærer også nogle administrative opgaver og du skal derfor have grundlæggende IT forståelse og trives med at noget af din arbejdsdag foregår ved computerskærmen – dog vil størstedelen af din arbejdstid foregå i produktionen.     
 
Vi leverer
Udviklingen af Internationalt Postcenter er et prioriteret fokusområde for PostNord Danmark på vejen mod at blive en endnu stærkere spiller på markedet indenfor logistik- og kommunikationsløsninger – og du kan blive en vigtig del af det! 
 
Vi tilbyder dig et attraktivt lederjob i en virksomhed med en ambitiøs og udfordrende forretningsstrategi, som medfører en spændende hverdag med store forandringer. 
 
Ansættelsen sker efter overenskomsten mellem Post Danmark og 3F arbejdsleder og specialister m.fl. eller på individuel kontrakt.
 
Sådan søger du
Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.  
 
Send din ansøgning nedenfor senest den 23. januar 2017.
 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte terminalchef Vibeke Kristensen på tlf. 21782970. 
 
 
 

Ansøgningsfrist

23-01-2017

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi leverer. PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer desuden postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. I 2015 havde koncernen 35.000 medarbejdere og en omsætning på 40 mia. SEK. Moderselskabet er et svensk aktieselskab (publikt bolag) med hjemsted i Solna.
Besøg os på www.postnord.com og følg os på LinkedIn.

 

Del