Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Chaufförer, Linköping
Paket Distributionen i Linköping är en del av Region Väst. Vi är ett engagerat team som bidrar till att vår kund når sin kund, i rätt tid, säkert och effektivt
Bli en del av vårt team
PostNord söker 2 chaufförer 1 tillsvidare samt 1 på vikariat med anställning t.o.m. 170830 till vårt distributionsområde Linköping. Vi söker dig med B-körkort och du kommer främst att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig.  
Utöver att du har ett intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker ofta i ett högt tempo, så fysisk styrka är en fördel.  
 
Arbetstiderna är schemalagda men varierande och ligger främst mellan 07.00 och 20.00.  
 
Du har vad som krävs
Du har B-körkort. Du uppträder korrekt, ger kunden god service, och är en god representant för PostNord. Du är noggrann och ansvarstagande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är en fördel.  
Ange i ditt CV vilka övriga behörigheter du har t.ex. ADR samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter.  
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Anita Eriksson Produktionschef, tel. 010-436 28 15   
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga  
 
Vi ser fram emot att höra av dig.  

Ansøgningsfrist

2017-01-20

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del