Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Strategy Analyst, Solna
Är du i början av din karriär och vill utvecklas i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö på en av nordens största arbetsplatser? Är du ambitiös, flexibel och lösningsorienterad inför olika sorters arbetsuppgifter? Har du intresse för de villkor som den digitala transformationen skapar? PostNord söker nu en Strategy Analyst och är du den vi söker kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och en spännande karriärväg!
Bli en del av vårt team
Affärsområde Communication Services är ett av PostNords affärsområden där fokus är att fortsätta utveckla brevaffären och samtidigt bygga upp en ny digital produkt och tjänsteportfölj. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att assistera affärsområdesledningen, arbeta med strategiska analyser och affärsplan, skapa och förädla modeller och utredningar. Du tar fram presentationsmaterial och följer upp beslutade projekt och aktiviteter.
 
Du har vad som krävs
Detta är en junior tjänst, vi söker dig med 1-2 års arbetslivserfarenhet. Du är noggrann, självständig och kan ta egna initiativ. Du är inte rädd för att hugga tag i olika uppgifter och ser möjligheter i att utvecklas. Du har integritet men gillar att skapa kontakter och bygga nätverk samt förmåga att se helheten och kan prioritera.
Vi söker dig som har en exceptionell analytisk förmåga och kan hantera komplexa strukturer och problem. Du kan hantera tekniskt utmanande lösningar som du kan beskriva på ett enkelt sätt. Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt inom Powerpoint och Excel är ett krav. Erfarenhet att arbeta med ledningsgrupper är också meriterande.  
Du bör ha akademisk utbildning med inriktning inom till exempel marknad, utveckling eller ekonomi. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.  
 
Vi levererar
Du får vara med på en spännande förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Grundin på anna.grundin@dfindfinance.se eller Mimmi Jonsson på mimmi.jonsson@dfindfinance.se.
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
 

Ansøgningsfrist

2017-08-20

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Kontakt
 
 
 
 

Del