Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Extra Terminalarbetare, Nässjö
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Vi söker nu 15 medarbetare med anställningsformen extraanställd till brevterminalen i Nässjö. Vi vänder oss främst till dig som t ex studerar och vill jobba när det passar dig och oss. Du anställs tills vidare på 0% och får förfrågan om att jobba vid höga volymtoppar m m. Du kommer som mest att kunna jobba 40% av en heltidstjänst utslaget över ett kvartal.  Tjänstgöringen är främst förlagd kvälls- och nattetid, vid enstaka tillfällen kan dagtid förekomma. Tjänsterna är tänkta att tillsättas löpande från och med 1 augusti.  
 
Du har vad som krävs
Vi söker Dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av paketsortering. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet är fysiskt krävande och innefattar många tunga lyft.  
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
  
Ansök
Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet, kontakta Jenny Gillard, jenny.gillard@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.  
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret:  Länk till blanketten
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga 
 
Vi ser fram emot att höra av dig.

Ansøgningsfrist

2017-08-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Kontakt
 
 
 
 

Del