Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Brevbärare, Gnosjö
Just nu söker vi Brevbärare tillsvidare och för längre vikariat till Gnosjö i Halmstad Produktionsområde.

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil eller motordrivet fordon. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer.  
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men arbete på kvällstid förekommer. Behovet varierar och är ibland några timmar per dag och ibland hela dagar.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå.  
Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är mycket fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.  
Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Göran Oskarsson på telefon 010-436 18 33.  
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rekryteringen kan komma att avslutas tidigare än detta datum.   
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga;
 
Vi ser fram emot att höra från dig!  

Ansøgningsfrist

2017-09-29

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Kontakt
 
 
 
 

Del