Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Extra Brevbärare, Katrineholm
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Till vår verksamhet i Katrineholm söker PostNord dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare. Vi söker dig som har en annan huvudsysselsättning, t ex studier, och kan stötta verksamheten vid behov. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  
Som brevbärare kommer dina arbetsuppgifter att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil alternativt cykel. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.  
Vi har också behov av extrapersonal för utkörning av matkassar till privatkunder. Arbetstiderna är då måndagskvällar.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort, kan cykla och att du har utbildning på gymnasienivå.  
Du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb.  
Vi levererar
Anställning enligt kollektivavtal.  
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda, en arbetsplats med mångfald och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
Vi jobbar med löpande urval. Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta; Dino Karlsson, Produktionschef, 010-436 30 47  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra från dig!  

Ansøgningsfrist

2017-09-28

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Kontakt
 
 
 
 

Del