Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Koordinator Butikskoncept, Solna
Är du intresserad av butiksinredningar och kampanjer och är bra på att skapa goda relationer? Då har vi jobbet för dig!
Bli en del av vårt team
Du blir en del av ett engagerat team. Du arbetar med att koordinera resurser vid nyetableringar och ombyggnationer hos PostNords serviceställen. Du säkerställer att både nyetableringar och ombyggnationer genomförs på ett kostnadseffektivt sätt och du koordinerar utformningen av PostNords kampanjer hos våra ombud. I din roll etablerar du goda relationer med olika intressenter såsom leverantörer, hantverkare, ombud, ombudsansvariga och teamchefer. Vidare uppdaterar du PostNords beställningsverktyg, dokumenterar och rapporterar regelbundet alla projekt, från uppstart till avslut.
 
Du har vad som krävs
För att trivas i rollen är du kundorienterad och affärsinriktad. Du är kostnadsmedveten och har förmågan att affärsmässigt projektera, planera och koordinera. Vidare är du strukturerad och bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Du har gymnasieutbildning, körkort B och kunskap om detaljhandel. Du har erfarenhet av marknadsföring och kampanjarbete inom dagligvaru- eller detaljhandel alternativt från leverantörssidan. Du har vana av projektledning och produktionsplanering. Att du har goda kunskaper inom Officepaketet och i svenska och engelska, både i tal och skrift ser vi som en självklarhet. Meriterande är erfarenhet av försäljning eller vana av att arbeta med säljorganisationer.
 
Vi levererar
Vi erbjuder en kunskapsintensiv miljö, med lång erfarenhet inom vår bransch. Vi sitter i ljusa lokaler med träningsmöjligheter i anslutning till arbetet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet, kontakta Teija Nilsson, Teamchef Partneraffär Retail på telefon 010-436 3958.
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.  

Ansøgningsfrist

2017-12-21

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Kontakt
 
 
 
 

Del