Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Vik. Terminalarbetare, Arlanda
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Vi söker ett antal medarbetare till vår utrikesterminal på Arlanda. Tjänsterna är tidsbegränsade till och med 2018-04-30, med eventuellt chans till förlängning. Du kommer att jobba deltid på natten. Som terminalarbetare jobbar du i första hand med sortering av brev , mindre paket samt hantering av värdepost. Du kommer att arbeta i team med olika uppgifter kring hantering av brev och värde.
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet är mycket fysiskt krävande. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Har du truckkort ser vi detta som meriterande.
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Martin Axelsson på telefon 010-436 1230, mellan kl. 09.00-16.00.
 
Vid eventuell intervju vill vi att du har med dig utdrag ur Polisens belastningsregister och minst 2 referenser. Eftersom terminalen befinner sig inom flygplatsområdet har även Swedavia kravet om minst 2 referenser. Länk till blankett
  
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansøgningsfrist

2017-12-15

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Kontakt
 
 
 
 

Del