Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Produktionsledare Terminal, Malmö
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Vi är idag ca 100 medarbetare fördelat på 2 skift. I rollen som Produktionsledare har du resultat och personalansvar. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten och arbetar aktivt med att coacha, utveckla och följa upp dina medarbetare. Du initierar och driver planerade förändringar och förbättringar med involverade medarbetare. Intervjuer sker löpande.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår terminalverksamhet och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete.  
Du leder och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du stöttar produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel hålla i tavelmöten.
 
Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Produktionschef Göran Johnsson på tel 010-436 0707.  
Skicka din ansökan snarast, vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rekryteringen kan komma att avslutas tidigare än detta datum.
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.  

Ansøgningsfrist

2018-01-06

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Kontakt
 
 
 
 

Del