Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Global Mobility Manager, HR

Vil du være med til at gøre en forskel for Systematics ud- og indstationerede medarbejdere? Så er stillingen som Global Mobility Manager noget for dig.

I Systematics People & Culture Team ønsker vi at imødekomme vores interne såvel som eksterne kunders øgede behov for ud- og indstationerede medarbejdere. Vi er lige nu i en spændende opbygningsproces internationalt, både på vores etablerede kontorer rundt omkring i verden og på de implementeringsprojekter, der bringer vores produkter ud i verden. Vi har derfor brug for en Global Mobility Manager, der sammen med hele teamet kan agere professionelt og hurtigt på forretningens behov for at udsende medarbejdere internationalt samt indstationerede udenlandske medarbejdere.

Jobbet
Som vores nye kollega er du ambitiøs og har et udpræget ønske om at gøre en forskel indenfor ud- og indstationeringer. Du har erfaring inden for Global Mobility, og har også mod på at tage ud i verden, dels for at hjælpe med konkrete HR-aspekter og expat facilitering, men også for proaktivt at sikre en god proces sammen med nærmeste leder og den ansatte.

Du er vant til at arbejde i en teknologivirksomhed og med en ingeniørkultur, der stiller høje krav. Vores ledere og medarbejdere er engagerede og har brug for og forventer professionel sparring fra dig i din rolle som Global Mobility Manager.

Du har erfaring med at planlægge og drive leverancen af udstationerings- og indstationeringsprocesser. Du har også et overblik, så vi hele tiden kan forbedre os på dette område. Du bliver en del af et stærkt People & Culture team, som er præget af høj faglighed og tiltro til den enkeltes dømmekraft.

Jobbet omfatter:

 • Sparringspartner og rådgiver for lederne i organisationen ift. udstationering. Naturlig ’Single Point of Contact’
 • Sparringspartner og rådgiver for lederne i organisationen ift. Internationale ansættelser til Danmark
 • Levering af udstationerings-ydelser ift. den konkrete medarbejder og leder
 • Levering af ’moving to Denmark’ ydelser ift. den konkrete medarbejder og leder
 • Opsøgende og opfølgende ift. vores lokationer med udstationerede
 • Proces-ejerskab af vores internationale mobility-proces, dvs. har det overordnede ansvar for at designe processen, sikre løbende forbedringer af denne og at der er generelt kendskab i organisationen til denne
 • Opbygning af guidelines og politikker til brug for eksterne samarbejdspartnere, ledere og medarbejdere
 • Ansvarlig for leverandører til Systematic inden for mobility
 • Ansvar for budget for expat ordninger
 • Samarbejde med andre støttefunktioner, hovedsagelig vores People & Culture Business Partnere og vores rekrutteringsteam

Jobbet er forankret i vores Compensation and Benefit team.

Dine kompetencer og din personlighed
Vi forestiller os at du:

 • Motiveres af bredden i jobbet – helt fra detaljen i den enkeltes udsendelse til overblikket over vores politik på området, samarbejde med leverandører osv.
 • Også motiveres af det internationale aspekt – da der både skal arbejdes på de internationale kontorer/steder, der rekrutteres eller udsendes til, såvel som i de lande, hvor der udstationeres fra
 • Kommer med min. 2-3 års erfaring inden for Global Mobility og gerne med bred HR-forståelse/erfaring, gerne med solidt kendskab til compensation og benefit
 • Kan kommunikere både mundtligt og skriftligt med mange forskellige interessenter på en proaktiv og professionel måde
 • Har udpræget flair for stakeholder management og er en god netværker
 • Har en god forretningsforståelse og er hurtig til at sætte dig ind i problemstillinger
 • Trives med en omskiftelig hverdag, hvor det kræver robusthed og gode planlægningsevner at skabe balance imellem tid til udvikling og tid til at levere til vores kunder
 • Har en længerevarende uddannelse inden for et relevant fagligt område.

Derudover er du udadvendt, har lyst til at rejse og er villig til at påtage dig nye opgaver og tackle nye udfordringer. Du evner både at arbejde selvstændigt og målorienteret, men også at indgå i teamets fælles udfordringer for at skabe succes for Systematic.

Du taler og skriver flydende engelsk og gerne flere andre sprog.

Systematic tilbyder
Vores it-løsninger gør det enklere for brugerne at træffe kritiske beslutninger. Inden for forsvaret og i sundhedsvæsnet gælder det ofte beslutninger, som kan handle om liv eller død. I både den private og den offentlige sektor skal vores løsninger håndtere store mængder data, som for eksempel på biblioteksområdet med mere end 50 mio. udlån årligt. For at fortsætte udviklingen af løsninger, der har kundernes tillid, udfordrer vi derfor løbende hinanden, vores arbejdsprocesser og teknologier. Vi har en offensiv uddannelsespolitik med definerede karriereveje og interne proaktive Knowledge Networks.  

Vi er fokuseret på hele tiden at gøre alting bedre. Vores unikke kombination af de stærke principper fra CMMI og de bedste aspekter af Lean og Scrum gør os i stand til at udvikle pålidelige løsninger af høj kvalitet til vores kunder og levere til aftalt tid og pris. Vi arbejder i teams, og mange af vores teams inkluderer fuldt integrerede sourcede teammedlemmer.

Vi prioriterer en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, og vores agile tilgang giver dig god mulighed for langt hen ad vejen selv at planlægge dine arbejdsopgaver og arbejdstid. Vi vægter desuden det sociale sammenhold på arbejdspladsen og har en meget aktiv personaleforening.

Da vi også arbejder på sikkerhedsklassificerede projekter, skal alle medarbejdere i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Dorthe Nørskov, Senior Manager, Compensation & Benefit. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Systematic A/S blev grundlagt i 1985 og udvikler software og systemløsninger til kunder inden for både den offentlige og den private sektor. I dag er virksomheden den største privatejede softwarevirksomhed i Danmark, hvis løsninger bliver solgt til kunder i 50+ lande. Flere end 500.000 brugere verden over anvender Systematics produkter. Virksomheden har 900+ medarbejdere og har sit hovedkvarter i Aarhus med kontorer i København, Australien, De Forenede Arabiske Emirater, Finland, Frankrig, New Zealand, Rumænien, Singapore, Sverige, Tyskland, UK og USA. Systematic A/S har kunder inden for sundhedssektoren, forsvaret, biblioteks- og læringssektoren, politiet, den offentlige sektor, finanssektoren og serviceindustrien. Fælles for disse kunder er et behov for at kunne integrere, sammenstille og analysere store mængder komplekse data samt skabe et overblik, som muliggør kvalificeret beslutningstagning – ofte i kritiske situationer.


Simplifying critical decision making