Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 

Fjord Line er et moderne rederi som tilbyr trygg og behagelig transport mellom Norge og EU. Rederiet er i kraftig vekst som følge av ny tonnasje og utvidelser av tilbudet til passasjerer og godstransportører.

Fjord Line startet i juli 2013 seilinger med den første av to nye og miljøvennlige cruiseferger, MS «Stavangerfjord», mens MS «Bergensfjord» kom i drift i mars i fjor.  Begge drives med flytende naturgass (LNG). Skipene trafikkerer linjene mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals, og Hirtshals – Langesund med daglige avganger året rundt. Fjord Line startet 20. juni i fjor en ny linje mellom Sandefjord og Strömstad. MS «Oslofjord» er blitt modernisert og seiler to rundturer daglig hele året.

I sommerhalvåret driver Fjord Line også HSC «Fjord Cat» på ekspresslinjen mellom Kristiansand og Hirtshals.

I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods, som håndteres av Fjord Lines cargoavdelinger i Norge og Danmark.

Fjord Line ble etablert i 1993 og har i dag omlag 600 ansatte, hvorav 170 i landorganisasjonene i Bergen, Stavanger, Egersund, Langesund, Kristiansand, Sandefjord, Hirtshals og Strömstad, og 430 sjøansatte på helårsbasis. Bemanningen økes i sommerhalvåret med om lag 150 medarbeidere.

Fjord Line har et obligasjonslån notert på Oslo Børs. Rickard Ternblom er konsernsjef i Fjord Line.

Vær oppmerksom på at all Fjord Lines skip seiler på danske flagg og signering skjer i Danmark!

Er du glad i å snakke med mennesker og liker du å ha det travelt, er du kanskje en av FJORD LINES kommende medarbeidere på land eller til sjøs.
Hvis det ikke her og nå finnes en ledig stilling, som passer til dine kvalifikasjoner, er du alltid velkommen til å opprette deg i vår JobAgent.
LogoStillingArbeidsstedSøknadsfrist
Stavanger/Egersund01-10-2017
Hirtshals, Danmark30-09-2017